Onze chef-kok verwent onze gasten met elke hap in het restaurant, zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds. Het is een genot voor zowel onze hotelgasten als voor externe bezoekers.
Begin de dag goed met verse, regionale producten: broodsoorten van plaatselijke bakkerijen, aromatische kaasspecialiteiten, honing uit de Eifel, gebak en vleeswaren van slagerij Schneider en La Fagnarde. We serveren kwaliteitskoffie en -thee, vers fruit, ontbijtgranen en onze zelfgemaakte granola.
Van woensdag tot zondag is ons terras bij mooi weer voor u geopend. Geniet van een koele verfrissing. Daarbij kunnen wij u een heerlijke flammkuchen of een hartige bersnack aanbieden. Op zondag bieden wij een wisselende warme middagkaart met een kleine selectie van vers bereide, lokale gerechten.
In het Mühlenstübchen wachten lokale specialiteiten en seizoensgebonden lekkernijen op je voor een authentieke smaakervaring. Geniet van woensdag tot en met zondag van 18.00 tot 20.00 uur van een diner in een ontspannen sfeer, vergezeld van een uitstekende service. Laat je betoveren door de aroma’s van “Le Vieux Moulin” en geniet van onvergetelijke culinaire momenten in een unieke sfeer.